Forum Thread: Flash again

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
gwilki Flash again
Member 26th Sep, 2011 15:10
Ranking: 0
Posts: 27
User Since: 19th Dec, 2007
System Score: N/A
Location: CA
Last edited on 26th Sep, 2011 15:19

Problem solved. I didn't realize that re-scanning after installs does not produce instant results. About 5 minutes after installing the update, PSI changed its report to an all clear.



PSI reports that I am running 10.1.xxx Flash. I uninstalled it using the Flash uninstaller from Adobe, and downloaded 10.3.xxx. I installed the 10.3.xxx, and Adobe reports all is right with the world.
I did a rescan. PSI still reports 10.1.xxx as being installed. The "download" solution button shows a different file name from the one that I got from Adobe, so I have not downloaded and installed it yet.
Any advice would be appreciated.
Grant

windows 7 Home Premium
Firefox

Maurice Joyce RE: Flash again
Handling Contributor 26th Sep, 2011 18:04
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Grant,
Looks like your problem has been resolved. I will lock this thread for U in a couple of hours unless U post back asking for it to be left open.

This will prevent U from receiving update emails from Forum "tag on" posts & spammers.

Secunia Support can always reopen threads by applying by email to: support@secunia.com



--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.