Forum Thread: scan fails, returns to "Please run a scan"

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
TomZzz scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 16:58
Ranking: 5
Posts: 8
User Since: 7th Nov, 2012
System Score: N/A
Location: US
All of a sudden, when I run a scan, it starts and runs for a while and then goes to the "Please run a scan screen". It was also showing that it had never run a scan (false).

So I uninstalled and reinstalled. No change.

It runs through was seems like all the normal steps (watching the status) but at a greatly accelerated speed.

Windows 7x64, i7, SSD, 24GB RAM

Help!

TomZ

Maurice Joyce RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Handling Contributor 28th Nov, 2012 17:55
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Which version of PSI are you using?

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+1
-0
TomZzz RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 17:59
Score: 5
Posts: 8
User Since: 7th Nov 2012
System Score: N/A
Location: US
The latest version, 3, and then the reinstall was latest fresh from the web site.

I now have it working. I uninstalled again, rebooted, reinstalled, still failed, rebooted, now it works.

Z
Was this reply relevant?
+0
-0
hakong RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 18:07
Score: 0
Posts: 8
User Since: 28th Nov 2012
System Score: N/A
Location: IS
I had the same issue just now, but when I let it scan a few times, it fixed itself.
Now, however, I noticed the profile information is filled out in my Secunia PSI as "isdiskati" with the email "pingxiaku706@21cn.com"
I'm slightly worried, what could this be?
Was this reply relevant?
+0
-0
TomZzz RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 18:09
Score: 5
Posts: 8
User Since: 7th Nov 2012
System Score: N/A
Location: US
Oh, my profile is also now some weird stuff too

User "lluscapplemarce"
email "steel4000@126.com"

Scary, what now?

Z
Was this reply relevant?
+0
-0
hakong RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 18:10
Score: 0
Posts: 8
User Since: 28th Nov 2012
System Score: N/A
Location: IS
Well, this is just great.
I'd like an update on this as fast as possible from Secunia.
Was this reply relevant?
+0
-0
TomZzz RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 18:11
Score: 5
Posts: 8
User Since: 7th Nov 2012
System Score: N/A
Location: US
I updated my profile, tried to fix it but it did not take. My profile is stuck on the weird stuff mentioned above.

Z
Was this reply relevant?
+0
-0
hakong RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 18:14
Score: 0
Posts: 8
User Since: 28th Nov 2012
System Score: N/A
Location: IS
Same here, Profile won't update to correct information. Always goes back to the random email/username
Was this reply relevant?
+0
-0
TomZzz RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 18:31
Score: 5
Posts: 8
User Since: 7th Nov 2012
System Score: N/A
Location: US
Since this has shifted, I am opening a new thread
Was this reply relevant?
+0
-0
hakong RE: scan fails, returns to "Please run a scan"
Member 28th Nov, 2012 18:32
Score: 0
Posts: 8
User Since: 28th Nov 2012
System Score: N/A
Location: IS
I alrady did so too
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.