Forum Thread: Secunia 3.0 will not load after latest MS updates

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
william.s.heck@gmail.com Secunia 3.0 will not load after latest MS updates
Member 11th Apr, 2013 22:04
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 29th Aug, 2009
System Score: N/A
Location: US
After the latest set of MS updates (earlier this week), the splash screen will not get past "LOADING..." I've applied all of the trusted site suggestions given on this site's help page, but no love. Anything I'm missing?

Maurice Joyce RE: Secunia 3.0 will not load after latest MS updates
Handling Contributor 11th Apr, 2013 22:27
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
I do think it is anything to do with Windows Update or your PC.

This is a well documented bug with version 3.

Try closing & then reopening the programme - you may have to do this a few times.

You might also wish to press CTRL+SHIFT+ESC during the load. That will show you that PSI is using an enormous amount of resources. You may also get a Not Responding message if you click anywhere on the PSI interface.

If it will not work for you perhaps best to follow the example of many users & install version 2 which is still supported by Secunia.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+3
-0

This thread has been marked as locked.