Forum Thread: blank screen with images that failed to load?

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
sschinke blank screen with images that failed to load?
Member 6th Jun, 2013 18:49
Ranking: 0
Posts: 4
User Since: 26th Mar, 2008
System Score: N/A
Location: CA
Hi,

The interface seems to be trying to show some kind of banner, but none of the graphics are loading. I don't want to click "Not now", "Maybe later" nor "Sign up now" when I appear to be interacting with mystery meat.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/22213717/PSI.P...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/22213717/PSI-2...

Does anyone know what this is?

PS: Alt text is a really good idea.

Maurice Joyce RE: blank screen with images that failed to load?
Handling Contributor 6th Jun, 2013 19:14
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
It is a Secunia "wobbly".

Try to reopen the programme & it should be OK now?

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
sschinke RE: blank screen with images that failed to load?
Member 6th Jun, 2013 19:15
Score: 0
Posts: 4
User Since: 26th Mar 2008
System Score: N/A
Location: CA
It comes back upon re-opening the program, though the "All programs are up to date" screen shows very briefly.
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: blank screen with images that failed to load?
Handling Contributor 6th Jun, 2013 19:26
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Bit lost with your description.

"All programs are up to date" is a mouse over the tray icon balloon message.

Where else can you see it?

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
sschinke RE: blank screen with images that failed to load?
Member 6th Jun, 2013 19:29
Score: 0
Posts: 4
User Since: 26th Mar 2008
System Score: N/A
Location: CA
I am just talking about the normal PSI screen. Currently it displays: "All your [NNN] programs are up to date" with a green check mark. It shows up for a brief moment (less than a second) and then that strange screen in my screen caps appears.
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: blank screen with images that failed to load?
Handling Contributor 6th Jun, 2013 19:41
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Thank you. That is not exactly what is now happening on my test PC but the page you mention is still missing some data.

Not sure there is anyone at Secunia to sort it out. May have to wait until tomorrow to get a complete fix.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+1
-0
This user no longer exists RE: blank screen with images that failed to load?
Secunia Official 7th Jun, 2013 14:02
Hi
Can I ask you if the splash screen still displays incorrectly?
We made some changes this morning to the splash screen and this issue should have been fixed.
Maurice Joyce RE: blank screen with images that failed to load?
Handling Contributor 7th Jun, 2013 14:17
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
In my case still a MINOR wording issue (dat has replaced date). This is what shows on my test PC:

https://1ncuig.bn1.livefilestore.com/y2p-oxujrlcnX...

Open the page into full mode & then revert back to opening mode reveals the correct data.



--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
sschinke RE: blank screen with images that failed to load?
Member 7th Jun, 2013 17:32
Score: 0
Posts: 4
User Since: 26th Mar 2008
System Score: N/A
Location: CA
Hi,

I now see an advertisement/solicitation offering a free beta for "Secunia SmallBusiness" rather than the blank screen. If this is what you mean by "Splash Screen", then yes, it appears to be displaying correctly.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.