Forum Thread: Long been lot of problem PSI 3.0

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
NorbertHun Long been lot of problem PSI 3.0
Member 19th Jun, 2013 10:26
Ranking: 0
Posts: 4
User Since: 19th Jun, 2013
System Score: N/A
Location: HU
Latest version of Secunia PSI is for me, but it does not work. The program window, nothing happens, does not advance to the start of the program window, the program does not work and it has long been an error. Has worked in the machine settings are not touched, the program is enabled on my computer and it is recommended as a program is determined. The 3.0 version is a lot of bad problems.

This user no longer exists RE: Long been lot of problem PSI 3.0
Secunia Official 20th Jun, 2013 16:06
I am sorry to hear that you have bad experiences with PSI 3. If you would like us to troubleshoot the issues then please describe them in as many details as possible.
NorbertHun RE: Long been lot of problem PSI 3.0
Member 20th Jun, 2013 18:52
Score: 0
Posts: 4
User Since: 19th Jun 2013
System Score: N/A
Location: HU
The program is not doing nothing just loading and loading and loading. No boot the program in the surface, I can not see anything in the program. The program hangs in the window holding surface. I wrote a facebook page Secunia together with pictures.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: Long been lot of problem PSI 3.0
Secunia Official 21st Jun, 2013 09:19
As a first step please go through the outlined steps in this FAQ entry.
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...

Did that fix the issue?
NorbertHun RE: Long been lot of problem PSI 3.0
Member 21st Jun, 2013 10:51
Score: 0
Posts: 4
User Since: 19th Jun 2013
System Score: N/A
Location: HU
Long time all steps done,but PSI not working.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: Long been lot of problem PSI 3.0
Secunia Official 24th Jun, 2013 11:06
Please send a screenshot of your PSI interface to support@secunia.com. I would like to make sure that your issue is not similar to another server-side issue that we are currently working to fix.
NorbertHun RE: Long been lot of problem PSI 3.0
Member 24th Jun, 2013 14:23
Score: 0
Posts: 4
User Since: 19th Jun 2013
System Score: N/A
Location: HU
I sent the picture of the problem to support@secunia.com.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: Long been lot of problem PSI 3.0
Secunia Official 24th Jun, 2013 15:18

This thread has been marked as locked.