Forum Thread: Apple quicktime shows wrong version in PSI

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

Relating to this vendor:
Apple
And, this specific program:
Apple QuickTime 7.x

This thread has been marked as locked.
howiem999 Apple quicktime shows wrong version in PSI
Member 28th Oct, 2014 13:02
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 28th Jun, 2013
System Score: N/A
Location: TH
PSI 3.0 shows that Apple Quicktime installed on my computer is version 7.75.80.95 and wants me to update to version 7.76. However PSI cannot update, and the reason is that I actually have the latest version which is 7.76.80.95

Maurice Joyce RE: Apple quicktime shows wrong version in PSI
Handling Contributor 28th Oct, 2014 17:08
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Have you completed a full PSI scan since updating?

If so, and the old copy still shows, where is PSI finding it?

Open PSI>once open select Show Programs.
You will now see a page full of programme icons or a list.
Right click on the programme in error>select Show Details - that will open a box showing the path & version number of the offending file.

It may well be an old version file which requires manual deletion.

Hope this helps.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+1
-0
howiem999 RE: Apple quicktime shows wrong version in PSI
Member 28th Oct, 2014 20:09
Score: 0
Posts: 2
User Since: 28th Jun 2013
System Score: N/A
Location: TH
Thanks, Maurice, the scan cleared it up, but I had rebooted a few times after installing the update and thought that any changed would have been detected. Live and learn.
Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: Apple quicktime shows wrong version in PSI
Handling Contributor 29th Oct, 2014 17:55
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Pleased to see you are all fixed up.



--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.