Forum Thread: [Official Thread] Secunia PSI Load Problem, Updated

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
This user no longer exists [Official Thread] Secunia PSI Load Problem, Updated
Secunia Official 23rd Jan, 2015 12:35
Ranking: 193
Posts: 424
User Since: 1st Jan, 1970
System Score: N/A
Location: Copenhagen, DK

This user no longer exists RE: [Official Thread] Secunia PSI Load Problem, Updated
Member 23rd Jan, 2015 17:32
tried them all. nothing worked. my main browser is firefox 35. could there be some issue or change for that?
Was this reply relevant?
+0
-0
survivor7812 RE: [Official Thread] Secunia PSI Load Problem, Updated
Member 24th Jan, 2015 03:12
Score: 1
Posts: 5
User Since: 18th Jan 2015
System Score: N/A
Location: US
Did both things as described in your post, including rebooting afterward, and still no joy.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: [Official Thread] Secunia PSI Load Problem, Updated
Secunia Official 2nd Mar, 2015 12:22
Last edited on 2nd Mar, 2015 16:08 Also check your anti-virus softwaAlso check your anti-virus software and make sure the Secunia PSI is not blocked.
Note that some antivirus programs also needs to have https://*.psi.secunia.com to their trusted sites.

This thread has been marked as locked.