Forum Thread: Secunia Display problems again?

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Open Discussions

This thread has been marked as locked.
taffy078 Secunia Display problems again?
Contributor 13th Jul, 2015 08:30
Ranking: 408
Posts: 1,469
User Since: 26th Feb, 2009
System Score: N/A
Location: UK
I've just posted a new thread about Adobe Flash. When I hit 'create new thread' there was no Topic box. I eventually found it by increasing the display to 150%.

Is this just me or a Secunia problem?

--
taffy078, West Yorkshire, UK

HP Envy Win10 PC and Compaq Presario screwed up by forced upgrade to Win10 from WIn7

taffy078 RE: Secunia Display problems again?
Contributor 13th Jul, 2015 08:49
Score: 408
Posts: 1,469
User Since: 26th Feb 2009
System Score: N/A
Location: UK
Here's a link to Dropbox:

https://www.dropbox.com/s/1lr44mlvnnuleap/snip%20S...

--
taffy078, West Yorkshire, UK

HP Envy Win10 PC and Compaq Presario screwed up by forced upgrade to Win10 from WIn7
Was this reply relevant?
+0
-0
LeendertKip RE: Secunia Display problems again?
Member 13th Jul, 2015 09:31
Score: 35
Posts: 110
User Since: 13th Feb 2010
System Score: N/A
Location: NL
Hi Taffy, This problem exists since a long time. Once there was a post from support telling that 'someone' was working on a fix but that hasn't happened yet. I sent them an e-mail some time ago, no reply. We have to live with that I think.
Was this reply relevant?
+0
-0
taffy078 RE: Secunia Display problems again?
Contributor 14th Jul, 2015 11:40
Score: 408
Posts: 1,469
User Since: 26th Feb 2009
System Score: N/A
Location: UK
Thanks. By the way, does the Display problem also cause the names of members replying to disappear?

--
taffy078, West Yorkshire, UK

HP Envy Win10 PC and Compaq Presario screwed up by forced upgrade to Win10 from WIn7
Was this reply relevant?
+0
-0
LeendertKip RE: Secunia Display problems again?
Member 14th Jul, 2015 12:40
Score: 35
Posts: 110
User Since: 13th Feb 2010
System Score: N/A
Location: NL
Hi Taffy, Yes, I think it's the same problem. I can remember that it happened suddenly a long time ago. And personally I don't think that it will be fixed. We have to live with it!
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.