Forum Thread: Performing a scan automatically instead of manually

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
MentallyRich Performing a scan automatically instead of manually
Member 7th May, 2016 21:41
Ranking:
Posts: 2
User Since: 7th May, 2016
System Score: N/A
Location: UK
Unless I'm missing something you have to perform scans manually. Does anyone know a way to get it to perform a scan automatically using task scheduler for example?

Post "Performing a scan automatically instead of manually" has been selected as an answer.
Leendert Kip Performing a scan automatically instead of manually
Contributor 7th May, 2016 21:54
Score: 137
Posts: 611
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: N/A
Location: NL
Last edited on 7th May, 2016 21:56
PSI runs a full scan automatically every 7 days but you can indeed run manual scans when needed. There is no task scheduler option available.

--
PC: PWA Computers
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
Kingston DDR3 ValueRam 4GB 1333
Kingston SSD SV300S 240GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.11005
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 59.0.2NL
Google Chrome 66.0.3359.117

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.11005
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 59.0.2NL
Was this reply relevant?
+1
-0
MentallyRich RE: Performing a scan automatically instead of manually
Member 7th May, 2016 21:58
Score:
Posts: 2
User Since: 7th May 2016
System Score: N/A
Location: UK
Okay thanks. I just made the assumption you had to do the scan yourself every time.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.