Forum Thread: PSI 3 Stopped working properly

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
pldurkin PSI 3 Stopped working properly
Member 12th Feb, 2017 08:52
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 12th Feb, 2017
System Score: N/A
Location: AU
Since a clean install i have not been able to get secunia PSI to run it will either not load, get stuck on retrieving your results or come upp with scan status unknown after a completed scan. Never had any of these problems before and have done countless reinstalls to no avail.
Running Win 10 x64 any help would be appreciated

throkr. RE: PSI 3 Stopped working properly
Contributor 13th Feb, 2017 21:39
Score: 139
Posts: 137
User Since: 22nd Nov 2009
System Score: N/A
Location: BE
You could use version 2; works like a charm here, just a different layout. I never used version 3.
You can download it from this official page : https://secuniaresearch.flexerasoftware.com/suppor...

--
Win 10 Pro x64

Malwarebytes Premium - Windows Defender - SAS Pro - Flexera PSI
Cyberfox (x64) - Waterfox (x64) - SRWare Iron (x64)

- All current versions & updates -
Was this reply relevant?
+0
-0
pldurkin RE: PSI 3 Stopped working properly
Member 14th Feb, 2017 04:18
Score: 0
Posts: 2
User Since: 12th Feb 2017
System Score: N/A
Location: AU
Thanks worked first time no issues 🙂
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.