Forum Thread: Problems running secunia psi

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
davidsharpe613 Problems running secunia psi
Member 18th Feb, 2017 11:53
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 18th Feb, 2017
System Score: N/A
Location: UK
I have version 3.0.0.11005 it opens with the logo box saying it is loading and beyond that nothing. I have removed the software and reinstalled it and the same thing happens. Before it used to work without any problems. I am running windows 7 home premium on a 64 bit operating system.
The program has been put in C:/Program Files(x86)/Secunia/PSI
David

Maurice Joyce RE: Problems running secunia psi
Handling Contributor 18th Feb, 2017 15:44
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Last edited on 18th Feb, 2017 18:02
As you have perhaps noted on the Forum many have been reporting a similar problem. Flexera Support issued this information.

https://secuniaresearch.flexerasoftware.com/commun...

Despite that reassurance many are still reporting issues with PSI 3 and the website and this Forum remain painfully slow to use. My advice is to sit tight until Monday to see if it all gets fixed correctly or you can always revert back to PSI 2 which does not appear to be suffering.

Hope this helps.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.