Forum Thread: What to do ?

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
lordshivaya What to do ?
Member 14th Apr, 2017 10:36
Ranking:
Posts: 3
User Since: 24th Aug, 2012
System Score: N/A
Location: SE
I get the message,

Programs that need updating (1)

Click to update
Secunia PSI (Personal Software Inspector) 2.x

When I click to update I will be directed to https://secuniaresearch.flexerasoftware.com/suppor...

There I download and update to,
Personal Software Inspector (PSI) 3.0
Latest version

Earlier versions of Personal Software Inspector are reaching end-of-life on 31 March 2017 and are therefore no longer available for download.

If you are a user of previous versions, please download and install the latest version using the link above.

After doing that nothing changes, I still get the same messages, Programs that need updating (1)

Click to update
Secunia PSI (Personal Software Inspector) 2.x

What to do ?

Maurice Joyce RE: What to do ?
Handling Contributor 14th Apr, 2017 11:08
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
Does PSI 2 still show in the scan results page after a full manual PSI rescan?

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.379
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
lordshivaya RE: What to do ?
Member 14th Apr, 2017 19:14
Score:
Posts: 3
User Since: 24th Aug 2012
System Score: N/A
Location: SE
Yes it shows up all the time even though I have Secunia PSI version 3.0.0.11005 installed.
Was this reply relevant?
+0
-0
Woody77 RE: What to do ?
Member 15th Apr, 2017 00:29
Score: 0
Posts: 15
User Since: 10th Nov 2011
System Score: N/A
Location: US
Did you uninstall PSI 2 before installing PSI 3?

If not, uninstall both, then install PSI 3.
Was this reply relevant?
+0
-0
lordshivaya RE: What to do ?
Member 15th Apr, 2017 08:30
Score:
Posts: 3
User Since: 24th Aug 2012
System Score: N/A
Location: SE
Now I have uninstalled PSI and reinstalled PSI version 3.0.0.11005.

It did not change anything, but now i have figured out what the problem was.

I have multiple OS on different hard drives on this PC.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.