Forum Thread: login page messed up on this forum

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
username7754 login page messed up on this forum
Member 29th Mar, 2009 00:00
Ranking: 0
Posts: 12
User Since: 28th Mar, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Last edited on 29th Mar, 2009 00:00

When I go to the login page all I see is the create new account page.

Also I am subscribed to threads I post even if I uncheck the box.

MaritimeRider RE: login page messed up on this forum
Member 29th Mar, 2009 05:15
Score: 22
Posts: 174
User Since: 15th Mar 2009
System Score: N/A
Location: CA
There is two login sites. One is for customers and the latter for the forum.That is the one you sign in with. However, earlier tonight, the site would not accept my
info so it is possible that this happened to you
Was this reply relevant?
+0
-0
username7754 RE: login page messed up on this forum
Member 29th May, 2009 04:10
Score: 0
Posts: 12
User Since: 28th Mar 2009
System Score: N/A
Location: N/A
STILL broken. How does anyone manage to login? the login page just has a spot to "Fill out the fields below to create a new Secunia Profile." I HAVE a profile, where do I login with it?

How is one supposed to login?

I had to use a copy of the login form I saved to login.
Was this reply relevant?
+0
-0
MauriceJ RE: login page messed up on this forum
Member 29th May, 2009 10:14
Score: 0
Posts: 4
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Not sure what U mean to try & help.

1. If PSI is running in the sys tray U click on it>click "Visit and Join The Community Forum" and U are automatically logged in to answer or create a thread.

2. If PSI is already open and U receive an email from Secunia with details of an updated thread U click the hyperlink supplied & it takes U directly to the thread as U are already logged in.

3. If PSI is running in the Sys tray & U receive an email from Secunia once U click on the hyperlink to the thread it my ask for log on details. Once U complete the top 2 boxes U are ready to go.

If U are attempting to use Customer Log In tab it is for Corporate Customers only.

I never use the LOG OUT option.

Not sure what U are doing differently that creates the issue U describe.

Was this reply relevant?
+0
-0
Maurice Joyce RE: login page messed up on this forum
Handling Contributor 29th May, 2009 10:25
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
I answered the last post as MauriceJ.

I am now using my second profile again with no problems.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
username7754 RE: login page messed up on this forum
Member 29th May, 2009 18:11
Score: 0
Posts: 12
User Since: 28th Mar 2009
System Score: N/A
Location: N/A
I'm not logging in via PSI, I am not being confused by secunia customer login up top.

I am logging in on the left via "Log In". But now that I check again it seems it is fixed for the moment.

The part above "New user?" on http://secunia.com/community/profile/ (while logged out) was missing before.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.