Forum Thread: Stalls at connectivity

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
Aravis Stalls at connectivity
Member 29th May, 2009 02:50
Ranking: 0
Posts: 6
User Since: 19th Dec, 2007
System Score: N/A
Location: N/A
The Beta installed ok, but doesn't get beyond 'verifying network connectivity'. I'm going to have to reinstall the previous version for now....
I use XP SP3.

Aravis RE: Stalls at connectivity
Member 29th May, 2009 03:34
Score: 0
Posts: 6
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A
on 29th May, 2009 02:50, Aravis wrote:
The Beta installed ok, but doesn't get beyond 'verifying network connectivity'. I'm going to have to reinstall the previous version for now....
I use XP SP3.


I should add that to get the stable version to work again,(on reinstall, it also wouldn't go beyond connectivity verifying) I had to do a complete uninstall of the Beta, scouring the Registry, and rebooting, before reinstalling. The stable version works now, so I guess that there is something in the Beta which needs reworking.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: Stalls at connectivity
Member 29th May, 2009 03:45
Do you have a firewall?

If you do then it needs to have the new connection module permitted to connect.
Was this reply relevant?
+0
-0
Aravis RE: Stalls at connectivity
Member 29th May, 2009 04:04
Score: 0
Posts: 6
User Since: 19th Dec 2007
System Score: N/A
Location: N/A
Didn't think of that! Yes, I use Comodo. It usually asks, but didn't this time. Might try again then - when I get time!
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: Stalls at connectivity
Member 29th May, 2009 15:51
I don't like Comodo.

Please read:
http://www.thetechherald.com/article.php/200922/37...
http://msmvps.com/blogs/hostsnews/archive/2009/05/...

If you must use a firewall
Online Armor Free
http://www.tallemu.com/free-firewall-protection-so...


Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.