Forum Thread: difficulty running PSI

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
Sherbrooke difficulty running PSI
Member 24th Jun, 2009 14:34
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 24th Jun, 2009
System Score: N/A
Location: N/A

This user no longer exists RE: difficulty running PSI
Secunia Official 24th Jun, 2009 14:36
GoneToPlaid RE: difficulty running PSI
Member 24th Jun, 2009 17:56
Score: 5
Posts: 71
User Since: 1st Apr 2009
System Score: N/A
Location: Atlanta, US
Thanks Morten! That is a handy trick to know, and obviously it also means that the user should update the security certificated on their system? Hmm...checking for current security certificates might be another thing which PSI should also check for during its scans.
Was this reply relevant?
+0
-0
Sherbrooke RE: difficulty running PSI
Member 25th Jun, 2009 14:54
Score: 0
Posts: 2
User Since: 24th Jun 2009
System Score: N/A
Location: N/A
I should have specified that I use Firefox 3.0.11 as my browser. Going into Options I found several certificates from Thawte, but none referred to Secunia.
I do have Internet Explorer 8, but never use it.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.