Forum Thread: PSI progress bar improvement

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
poutnikl PSI progress bar improvement
Member 24th Aug, 2009 08:01
Ranking: 0
Posts: 55
User Since: 8th May, 2008
System Score: N/A
Location: CZ
Currently shown stepwise progress bar has only limited information value.

PSI could use last scan time as estimation of current scan time.
Even if there is difference, it would give much better information.


Slamgeden RE: PSI progress bar improvement
Member 25th Aug, 2009 09:20
Score: 0
Posts: 181
User Since: 17th Jul 2009
System Score: N/A
Location: N/A
on 24th Aug, 2009 08:01, poutnikl wrote:
Currently shown stepwise progress bar has only limited information value.

PSI could use last scan time as estimation of current scan time.
Even if there is difference, it would give much better information.



Scans currently take around a minute, and you want to start adding bloat? Just Saying.

--
Assorted Fnords.
Was this reply relevant?
+0
-0
poutnikl RE: PSI progress bar improvement
Member 25th Aug, 2009 10:17
Score: 0
Posts: 55
User Since: 8th May 2008
System Score: N/A
Location: CZ
on 25th Aug, 2009 09:20, Slamgeden wrote:
Scans currently take around a minute, and you want to start adding bloat? Just Saying.


It depends. On my core2Duo E4700 2.6G it takes about 3 minutes.
the bloat is the current progress bar, why not taken it away ? :-)
It is near to useless.
Was this reply relevant?
+0
-0
Slamgeden RE: PSI progress bar improvement
Member 25th Aug, 2009 12:46
Score: 0
Posts: 181
User Since: 17th Jul 2009
System Score: N/A
Location: N/A
on 25th Aug, 2009 10:17, poutnikl wrote:
It depends. On my core2Duo E4700 2.6G it takes about 3 minutes.
the bloat is the current progress bar, why not taken it away ? :-)
It is near to useless.


Because the current bar shows the exact step? What site it's connecting too, etc. Of course, your suggestion is still valid even if I disagree.

--
Assorted Fnords.
Was this reply relevant?
+0
-0
poutnikl RE: PSI progress bar improvement
Member 26th Aug, 2009 06:52
Score: 0
Posts: 55
User Since: 8th May 2008
System Score: N/A
Location: CZ
on 25th Aug, 2009 12:46, Slamgeden wrote:
Because the current bar shows the exact step? What site it's connecting too, etc. Of course, your suggestion is still valid even if I disagree.

I did not notice it shows any site, watching it many times....
But it was all just suggestion, being used to progress bars are progress bars. there is no big deal for me with it.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.