Forum Thread: PSI to start with parameters?

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
MFirch PSI to start with parameters?
Member 23rd Sep, 2009 21:19
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 14th Feb, 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Hello,
I want to start the scan via scheduler at fixed intervals.
It is possible for PSI to start with parameters (eg /scan)?
thx 4 answer
best regards
Mike

This user no longer exists RE: PSI to start with parameters?
Member 23rd Sep, 2009 22:34
Welcome Mike

If you have PSI resident then the scan is scheduled automatically once per week which it plenty.

Do you have PSI resident?
Was this reply relevant?
+0
-0
Slamgeden RE: PSI to start with parameters?
Member 24th Sep, 2009 08:28
Score: 0
Posts: 181
User Since: 17th Jul 2009
System Score: N/A
Location: N/A
on 23rd Sep, 2009 21:19, MFirch wrote:
Hello,
I want to start the scan via scheduler at fixed intervals.


This is a feature of the CSI, actually. If you need it, consider investing.

--
Assorted Fnords.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: PSI to start with parameters?
Member 25th Sep, 2009 00:21
on 24th Sep, 2009 08:28, Slamgeden wrote:
This is a feature of the CSI, actually. If you need it, consider investing.

I like CSI:NY
http://www.cbs.com/primetime/csi_ny
Was this reply relevant?
+0
-0
MFirch RE: PSI to start with parameters?
Member 1st Oct, 2009 22:28
Score: 0
Posts: 2
User Since: 14th Feb 2009
System Score: N/A
Location: N/A
Hello,

thank you very much for your answer and apologize that I answer only now.
Yes, PSI is resident installed and the scan is scheduled automatically once per week.
But the timing of the scans I can not exactly plan .Because of performance problems, i like the scan start on a batch.
best regards
Mike
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: PSI to start with parameters?
Member 2nd Oct, 2009 02:34
on 1st Oct, 2009 22:28, MFirch wrote:
Hello,

thank you very much for your answer and apologize that I answer only now.
Yes, PSI is resident installed and the scan is scheduled automatically once per week.
But the timing of the scans I can not exactly plan .Because of performance problems, i like the scan start on a batch.
best regards
Mike

Unfortunatly the scan can not be done this way that I know of.

Find a time that the system will be less used then run a scan then the next scan will run at about the same time a week later.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.