Forum Thread: PSI has gone strange suddenly....

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
English Teacher PSI has gone strange suddenly....
Member 15th Apr, 2010 10:12
Ranking: 2
Posts: 41
User Since: 27th Dec, 2008
System Score: N/A
Location: IT
As the title says PSI has gone strange all of a sudden.

Since I last run the scan 5 days ago..NO programs have been uninstalled or installed!!

The scan took 4 minutes and 43 seconds which for my computer is too quick. The scan normally is about 10 minutes.

While it was scanning it jumped from "Scan started" to "Determining missing Microsoft Security Patches" and "Waiting for Microsoft Security Patch check" in less than two or three SECONDS!!! I saw it jump!!

On the overview page under "Secunia PSI WorldMap" it says that my score is 100% Higher than others where I am. And this is OK but under this it says this "Compared to users WITHOUT the Secunia PSI installed, your Secunia System Score is 85% WORSE - install patches now!"

Under the "Historic Development" There are no graphs!!

My current score is 100% I've run the scan three times with the same results.

Any suggestions to what is wrong?






--
Never argue with Stupid People. They just drag you down to their level and beat you with Experience.

Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.



Maurice Joyce RE: PSI has gone strange suddenly....
Handling Contributor 15th Apr, 2010 10:22
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
I have not got all those problems but PSI is certaining "hanging". It started last night.

There are other comments on the Forum about this type of problem.

I have just written to Secunia Support so they will perhaps have a look for us.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+1
-0
Leendert Kip PSI has gone strange suddenly....
Contributor 15th Apr, 2010 11:08
Score: 137
Posts: 611
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: N/A
Location: NL
Last edited on 15th Apr, 2010 11:16
Hi Maurice, I experienced somthing like that some time ago. Later I heard from
Secunia that maintenance work was on-going. I just ran a scan which was normal, no problems.

--
PC: PWA Computers
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
Kingston DDR3 ValueRam 4GB 1333
Kingston SSD SV300S 240GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.11005
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 59.0.2NL
Google Chrome 66.0.3359.117

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.11005
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 59.0.2NL
Was this reply relevant?
+1
-0

This thread has been marked as locked.