Forum Thread: teamviewer not reported correctly

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

Relating to this vendor:
TeamViewer GmbH
And, this specific program:
TeamViewer 5.x

This thread has been marked as locked.
rbouman teamviewer not reported correctly
Member 12th Sep, 2010 05:11
Ranking: 0
Posts: 3
User Since: 4th Jul, 2010
System Score: N/A
Location: N/A
Hi there wonderful PSI people,

Upon a rescan, the beta is still reporting that Teamviewer is version 5.0.8539.0, even though the executable properties identify it as being version 5.0.9104.0.

In other words, even though I am up2date, it is being reported in PSI as an older version.

My apologies if this has already been reported.

Keep up the fantastic work!

rbouman RE: teamviewer not reported correctly
Member 12th Sep, 2010 05:35
Score: 0
Posts: 3
User Since: 4th Jul 2010
System Score: N/A
Location: N/A
ahem, answering my own post, just did a full rescan and [as expected really...] is reporting correctly now [well done PSI people!]
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: teamviewer not reported correctly
Member 13th Sep, 2010 09:20
Last edited on 13th Sep, 2010 09:20 Hi,

Glad to hear everything is working. If you have any further problems, feel free to start a new tread.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.