Forum Thread: White screen

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI 2.0 Beta

This thread has been marked as locked.
Shaoran White screen
Member 13th Sep, 2010 11:00
Ranking: 0
Posts: 4
User Since: 13th Sep, 2010
System Score: N/A
Location: FR
Hi,

I try psi 2.0 beta, on one computer I have an issue, when I start it I have "Please wait while network connectivity is verified" and just after, I have a white screen, PSI don't react anymore.

It's on seven 64 bit.

This user no longer exists RE: White screen
Member 13th Sep, 2010 13:00
Hi,

Please ensure that your settings in Internet Explorer match those in this item of our FAQ: http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...

hope this helps.
Was this reply relevant?
+0
-0
Shaoran RE: White screen
Member 13th Sep, 2010 13:33
Score: 0
Posts: 4
User Since: 13th Sep 2010
System Score: N/A
Location: FR
Hi,

it doesn't fix the issue.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: White screen
Member 13th Sep, 2010 13:57
Hi,

After assuring your settings match those described in the FAQ item mentioned above exactly, please try to shut down the PSI and run it again.

Does that resolve the issue?
Was this reply relevant?
+0
-0
Shaoran RE: White screen
Member 13th Sep, 2010 14:16
Score: 0
Posts: 4
User Since: 13th Sep 2010
System Score: N/A
Location: FR
Last edited on 13th Sep, 2010 14:17
I confirm all settings match with the faq and after restart psi (or the computer) it doesn't change anything
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.