Forum Thread: Secunia PSI & Opera's Widget

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
FD2Raptor Secunia PSI & Opera's Widget
Member 3rd Nov, 2010 16:03
Ranking: -2
Posts: 2
User Since: 5th Dec, 2008
System Score: N/A
Location: VN
PSI 1.5.02 detect Opera's widget as Opera browser and show all of them as Opera Web Browser under the Secure Browsing tab.

Can you guys do something about it... I don't like to add to the ignore rule...

Post "RE: Secunia PSI & Opera's Widget" has been selected as an answer.

belongus3

RE: Secunia PSI & Opera's Widget
[+]
This reply has been minimised due to a negative Relevancy Score.
Websafe RE: Secunia PSI & Opera's Widget
Member 4th Nov, 2010 22:41
Score: 79
Posts: 105
User Since: 24th May 2009
System Score: N/A
Location: NL
Was this reply relevant?
+1
-0
This user no longer exists RE: Secunia PSI & Opera's Widget
Secunia Official 5th Nov, 2010 08:41
Hi

Widgets should no longer be detected as Opera 10.x
You might need to perform a full scan with the PSI in order for this effect to take place.

Thank you for reporting the issue.
Websafe RE: Secunia PSI & Opera's Widget
Member 5th Nov, 2010 10:51
Score: 79
Posts: 105
User Since: 24th May 2009
System Score: N/A
Location: NL
Hello M.Hansen,

After a full with the PSI 1.5.0.2 on my laptop Opera's Widget(s) are no longer recognized as new install of Opera web-browser.
To me this issue has been solved.
Thank you.

Websafe.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.