Forum Thread: PSI will not run

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
Jacko24 PSI will not run
Member 9th Dec, 2010 15:31
Ranking: 0
Posts: 4
User Since: 9th Dec, 2010
System Score: N/A
Location: UK
Hi

I have used PSI for some time but have recently done a clean re-install of Windows XP Pro SP3 on my machine and although I can, and have, downloaded and installed PSI it will not run.

I have already been through the forum and have carried out all recommendations for this problem but to no avail.

Can anyone help please?

Thanks

Jim

This user no longer exists RE: PSI will not run
Member 9th Dec, 2010 15:42
Hi,

Have you tried following these instructions?
http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...

Which version of the PSI are you running?

During which stage of the process does the PSI crash?
Was this reply relevant?
+0
-0
Jacko24 RE: PSI will not run
Member 10th Dec, 2010 11:22
Score: 0
Posts: 4
User Since: 9th Dec 2010
System Score: N/A
Location: UK
Hi Emil

Thank you so very much for your prompt response to my problem.

You are not going to believe this! Firstly, yes I had carried out all the suggestions from the forum but to no avail. Secondly I knew I could not tell you which version I was running because it refused to load. But, Wait, I tried to load it this morning and it works??!! I sure don't understand that because I've done nothing else since I posted to the forum. I have not even rebooted as my machine runs 24/7.

Oh well, the God of Secunia must have done the magic overnight!

Thanks again and sorry to trouble you.

Regards

Jim
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.