Forum Thread: can't get tp work

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
tom2041 can't get tp work
Member 24th Dec, 2010 02:15
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 22nd Dec, 2010
System Score: N/A
Location: US
i set it up on one comp with windows 7 and it works, it will not work on another with xp. i wonder why i get a message about a miscrosoft script bug and it won't got away and some of my programs i update and it keeps saying there not. with the original never had a problem. thanks

puget1 RE: can't get tp work
Member 24th Dec, 2010 04:12
Score:
Posts: 612
User Since: 21st Dec 2007
System Score: N/A
Location: US
Last edited on 24th Dec, 2010 04:16
Please see this thread:http://secunia.com/community/forum/thread/show/687...



--
Windows 10 64bit

There is No magic bullet in computing; only work a rounds.
















Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: can't get tp work
Member 27th Dec, 2010 09:42
Hi,

Please verify that your settings in Internet Explorer match those described in this item of our FAQ: http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal...

Has this resolved the issue?

PS: By 'tp', do you mean Technology Preview? The PSI 2.0 was recently release (last week), and is now considered a non-beta release. If you want, you can install the latest version of the PSI from here: ftp://ftp.secunia.com/PSISetup.exe

Hope this helps.
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.