Forum Thread: 2.0 psi.exe CPU @ 50%

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
bjm_ 2.0 psi.exe CPU @ 50%
Member 30th Dec, 2010 20:01
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 20th Oct, 2008
System Score: N/A
Location: N/A
Hello Community
The boards have been busy with 2.0 issues. So, I may have missed my Topic.
Noticed psi.exe CPU Usage 50% with just Dashbd open. No Start on boot ~ No Scanning ~ No AutoUpdater ~ No Monitoring ~ Nada. Just Dashbd open with Secure Browsing tic'd and Show detailed program changes tic'd.
My Security app even pops a warning ~ 99% of a least one CPU.
psi_tray.exe 0%
psia.exe 0%

Is this normal ?

Also default window size to maximize / back to default size is buggy. The refresh from size to size requires unusual (not responding) lag time to render.

Vista SP2 32bit
PSI 2.0.0.1003

Thanks

Clive_UK RE: 2.0 psi.exe CPU @ 50%
Member 30th Dec, 2010 20:42
Score: 0
Posts: 1
User Since: 30th Dec 2010
System Score: N/A
Location: UK
Last edited on 30th Dec, 2010 20:45
No it's not normal.

I'm having the exact same problem. 50% CPU and it just locks up.

I'm running Windows 7 Ultimate 32 bit.



Clive
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: 2.0 psi.exe CPU @ 50%
Member 5th Jan, 2011 14:47
Hi,

Thank you all for your feedback!

We have resolved this issue in the latest build of the PSI 2.0, and it should no longer occur. For more details, please see my post as of 13:56 today here:
http://secunia.com/community/forum/thread/show/678...

Hope this helps. :)
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.