Forum Thread: PSI not detecting installed beta versions

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
Programs

Relating to this vendor:
Microsoft
And, this specific program:
Microsoft ISA Server 2006 Supportability Update

This thread has been marked as resolved.
Ian Peters PSI not detecting installed beta versions
Member 31st Jan, 2011 10:25
Ranking: 0
Posts: 2
User Since: 29th Nov, 2010
System Score: N/A
Location: N/A
I have Internet Explorer 9 beta level installed and this is not being detected by PSI

Post "PSI not detecting installed beta versions" has been selected as an answer.
Leendert Kip PSI not detecting installed beta versions
Contributor 31st Jan, 2011 10:32
Score: 137
Posts: 611
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: N/A
Location: NL
Last edited on 31st Jan, 2011 10:36
on 31st Jan, 2011 10:25, Ian Peters wrote:
I have Internet Explorer 9 beta level installed and this is not being detected by PSI

That's correct because PSI does not detect beta-versions. The same of course for your beta Mozilla Firefox as mentioned in your later post.


--
PC: PWA Computers
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
Kingston DDR3 ValueRam 4GB 1333
Kingston SSD SV300S 240GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.11005
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 59.0.2NL
Google Chrome 66.0.3359.117

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.11005
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 59.0.2NL
Was this reply relevant?
+2
-0

This thread has been marked as locked.