Forum Thread: System Score 0%

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as resolved.
Pergroen System Score 0%
Member 6th Apr, 2011 15:42
Ranking: 0
Posts: 1
User Since: 16th Sep, 2010
System Score: N/A
Location: DK
Also relevant for Vista SP1
PSI starts very slowly
Everything runs as expected when scanning but the result is:

0% System Score
All programs are missing
Dashboard shows an error:
Error: TypeError
Function: util.switchPage
File: undefined
Line: undefined
Description: 'length' is null or not an object

Reinstallation has no effect

KR

Post "System Score 0%" has been selected as an answer.
Leendert Kip System Score 0%
Contributor 6th Apr, 2011 16:12
Score: 137
Posts: 611
User Since: 22nd Jan 2009
System Score: N/A
Location: NL
Hi Pergroen, there was a server problem at Secunia which is now solved. Run
a manual scan and you will see.

--
PC: PWA Computers
Intel Core I3 2100 3.1Ghz
Kingston DDR3 ValueRam 4GB 1333
Kingston SSD SV300S 240GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.11005
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 59.0.2NL
Google Chrome 66.0.3359.117

Laptop: MSI GT780DX
Intel Core I5-2450
DDR3 RAM 6GB
Windows 7 Home Premium 64bits SP1
Secunia PSI 3.0.0.11005
Internet Explorer 11
Mozilla Firefox 59.0.2NL
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.