Forum Thread: PSI program

You are currently viewing a forum thread in the Secunia Community Forum. Please note that opinions expressed here are not of Secunia but solely reflect those of the user who wrote it.

This thread was submitted in the following forum:
PSI

This thread has been marked as locked.
mrkhcan PSI program
Member 11th May, 2011 16:38
Ranking: 0
Posts: 3
User Since: 13th Aug, 2010
System Score: N/A
Location: CA
I have a problem in that Secunia doesn't always load as it's configured to.

Maurice Joyce RE: PSI program
Handling Contributor 11th May, 2011 17:22
Score: 12325
Posts: 9,575
User Since: 4th Jan 2009
System Score: N/A
Location: UK
I am sure there are numerous users who would like to help. Sadly not much detail in your description.

What OS & SP are U using?
Is it 32 or 64 Bit.

The more detail you give & any actions you have tried to resolve it yourself would also help.

--
Maurice

Microsoft Surface 4 Intel i7 64Bit
Windows 10 Pro version 1809 Build 17763.404
16 GB RAM
IE & Edge Only
Was this reply relevant?
+0
-0
mrkhcan RE: PSI program
Member 11th May, 2011 17:49
Score: 0
Posts: 3
User Since: 13th Aug 2010
System Score: N/A
Location: CA
I'm still using a 32bit Xp Sp 4 unit.
Was this reply relevant?
+0
-0
This user no longer exists RE: PSI program
Member 12th May, 2011 09:03
Hi,

The detail we need is what setting you are experiencing problems with?
Was this reply relevant?
+0
-0
mrkhcan RE: PSI program
Member 12th May, 2011 16:20
Score: 0
Posts: 3
User Since: 13th Aug 2010
System Score: N/A
Location: CA
I have Secunia set to "start on boot'', but it seems to do so randomly.Your input greatly appreciated. Mike
Was this reply relevant?
+0
-0

This thread has been marked as locked.